Manlleu celebra una renovada i multitudinària Festa del Porc i la Cervesa

El regidor Eudald Sellarès en fa una bona valoració tot i la "sensació agredolça" de la implementació del sistema de tiquets

Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu
Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu | Josep M. Montaner
Carles Fiter
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:34h
La plaça Fra Bernadí de Manlleu va acollir aquest cap de setmana passat una renovada i multitudinària Fira Gastronòmica del Porc i la Cervesa. La tradicional cita gastronòmica va aplegar milers de persones, sobretot dissabte. La principal novetat d'enguany va ser la incorporació del sistema de tast a la fira juntament amb una millora d'imatge, a més de la gestió d'Incatis.

Des de l'Ajuntament, Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica, en fa una valoració inicial positiva. "Al públic li va agradar el nou parament així com la mixtura de menjar", tot i que "el tema dels tiquets hi ha una sensació agredolça". La novetat va "confondre" el públic, i es van originar cues a la venda de tiquets i després als diversos estands. "L'any passat la cua es feia directament a l'estand i la sensació de la gent és que es van fer més cues", afegeix. "És un canvi de model i costa", reconeix el regidor.

La sensació dels paradistes és la mateixa. "Hi havia uns marges de benefici per l'empresa organitzadora i hem de veure si els han sortit els números als paradistes", afegeix.

Més pressupost

En definitiva, "hem comprovat que hi ha molta predisposició per venir a Porc i Cervesa i per tant hem de saber aprofitar això", remarca Sellarès. En aquest sentit, apunta que per una fira de tres dies, un pressupost de 40.000 euros "és insuficient". "Així es podrà fer un salt de qualitat", conclou.
 

L'Aula del Gust, festa del Porc i la Cervesa de Manlleu Foto: Josep M Montaner

Arxivat a