Rupit inaugura el Collsacabra Viu

El municipi acull la RupitBTT i el cicle Mosical

La 9a RupitBTT, aquest cap de setmana a Rupit
La 9a RupitBTT, aquest cap de setmana a Rupit | Collsacabra Viu
Osona.com
07 d'octubre del 2019
Rupit ha inaugurat aquest cap de setmana la segona edició del Collsacabra Viu. La 9a edició de la RupitBTT donava el tret de sortida amb 300 participants, que es van passejar per camins i corriols d'un entorn privilegiat. A la tarda, els contes infantils de muntanya van ser els protagonistes. Caro Von Arend va transportar als més menuts a llocs inimaginables parlant del respecte per la muntanya i la natura.

L'endemà diumenge, el vermut de diumenge encetava el cicle Mosical, que també forma part de la programació del Collsacabra Viu, i combina música, fotografia i gastronomia. Els encarregats d'amenitzar el vermut van ser Nucli Trio convida M.Casas.
 

L'explicada de contes, aquest cap de setmana a Rupit Foto: Collsacabra Viu


El Collsacabra Viu segueix l'estela de la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra amb un programa d'activitats a cada poble, durant els caps de setmana del mes d'octubre. S'hi pot trobar cultura, gastronomia, música, natura i esport.

L'activitat es traslladarà a Cantonigrós el dissabte 12 d'octubre amb la projecció de la pel·lícula La Maleïda, el Canicrós i la XXIII Fira del bolet.

Consulta tota la programació