Àgora d'opinió

Els reptes de l'administració pública, a l'Àgora d'opinió

La xerrada de l'expert Carles Ramió se celebra aquest divendres 11 d'octubre

per Osona.com , 7 d'octubre de 2019 a les 17:55 |
Carles Ramió | Creacció
El catedràtic de Ciència Política i de l’Administració Carles Ramió serà el ponent de l’Àgora d'opinió el proper divendres 11 d’octubre. Es farà a la sala Sert de l’edifici El Sucre de Vic i es tornarà a caracteritzar per un format àgil, en forma de matinal amb esmorzar inclòs. Es tracta d’un fòrum que pretén enfortir vincles entre l’emprenedoria, la universitat, l’empresa i l’administració.

La xerrada de Carles Ramió portarà per títol "Els reptes de l’administració pública del futur". Constarà d’un recorregut per les principals disfuncions (o reptes) i propostes sobre la gestió pública en matèria de qualitat institucional. També es parlarà de la gestió de recursos humans i de la necessària i ràpida implantació de la intel·ligència artificial i de la robotització. Ramió es planteja receptes per reduir la burocràcia, combatre la corrupció o bé “no limitar-se a comprar ideals o models privats, que no contemplen els valors públics” a l’hora d’oferir serveis a la ciutadania.


Els impulsors de l’Àgora d’opinió són el Casino de Vic, El 9 Nou, la UVic-UCC, el Consell Empresarial d’Osona, la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Creacció.
 

Consulta tot el programa 

 

Participació