El respecte per la natura i l'entorn marquen la segona edició del Collsacabra Viu

La programació, que comença aquest diumenge, comprèn una cinquantena d'activitats

Durant la roda de premsa de presentació de la segona edició del Collsacabra Viu.
Durant la roda de premsa de presentació de la segona edició del Collsacabra Viu. | Collsacabra Viu
Osona.com
04 d'octubre del 2019
Actualitzat el 05 d'octubre a la 13:48h
El Collsacabra Viu enceta aquest diumenge la segona edició a Rupit. Ho farà amb la 9a edició de la BTT. Les activitats del cap de setmana inclouen El Mosical, el vermut amb concert, contes infantils i un debat sobre la massificació dels espais naturals.

Les activitats, marcades per la natura, la gastronomia i l'esport, seguiran a Cantonigròs en què destaca la projecció del film La Maleïda i el Canicros.

D'altra banda, l'Esquirol prendrà en relleu en el calendari presentant la Copa Catalana MTB-O, tallers d'alimentació saludable esportiva, tallers de fotografia de bolets i concert de música de cambra entre d'altres.

Finalment, Tavertet clourà el programa amb visites geològiques, rutes guiades amb l'herbolari i també amb l'astròleg.

Respecte per la natura i l'entorn

El respecte per la natura i l'entorn marquen la programació d'aquesta edició. La massificació dels espais naturals com la Foradada, el Morro de l'abella i el Salt de Sallent, són un punt de connexió entre els tres alcaldes.

Per això volen que el Collsacabra Viu sigui una plataforma per promoure el respecte per l'entorn, vetllant per la gent del territori, sense descuidar ni la pagesia, ni la gastronomia i peculiaritat de la zona. Per aquest motiu, a finals d'octubre s'ha programat la Bio Setmana, que vol ser altaveu de la producció ecològica.
 

Consulta tota la programació