Els versos de Verdaguer, al nou disc de Manel

El treball del grup barceloní ja es pot escoltar a les principals plataformes de música i promet no deixar a ningú indiferent

Manel, en una imatge promocional del seu nou disc
Manel, en una imatge promocional del seu nou disc | Manel
Osona.com
04 d'octubre del 2019
Després d'anys de silenci, ja tornen a ser aquí. Manel ha presentat aquesta mitjanit el seu últim disc, Per la bona gent, que ja es pot escoltar a les principals plataformes de música i divendres a primera hora a totes les botigues.

Entre les cançons hi ha versos de Jacint Verdaguer a la cançó Formigues. Fa servir algunes de les frases del poema La formiga del folguerlonenc. L'escrit relata el naixement del poeta a Folgueroles i la seva marxa cap a Barcelona.


Fins ara, els fans del quartet barceloní han pogut gaudir de dues de les cançons del nou treball, Per la bona gent (amb Maria del Mar Bonet) i Boy band. Dues cançons que han generat debat i que mostren com el grup continua evolucionant i experimentant amb nous tipus de música. Aquí podeu veure'n els videoclips:

El podeu escoltar aquí i promet no deixar ningú indiferent:



El nou disc consta de 12 cançons: Canvi de paradigmaPer la bona gent; Formigues; Aquí el tens el meu braç; L’Adela i el marge; Els entusiasmats; Amb un ram de clamídies; Les restes; Tubs de ventilació; Boy Band; Les estrelles; El vell músic (feat. Sisa).

El grup ja té tancats diversos concerts per presentar el nou treball. Encara hi ha entrades disponibles, tot i que bona part es van exhaurir setmanes abans de publicar el disc. Les trobareu aquí.