Dos detinguts a Cantonigròs per cultivar 490 plantes de marihuana

Els Mossos busquen dos homes més que van localitzar a la plantació valorada en 60.000 euros

La plantació de marihuana a Cantonigròs
La plantació de marihuana a Cantonigròs | Mossos d'Esquadra
Osona.com
04 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:26h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes aquest dimarts i dimecres passat en una plantació de marihuana a Cantonigròs. Els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets -una zona de difícil accés- per l'alerta d'uns veïns i en arribar-hi es van trobar quatre homes recollint plantes i fent tasques de cultius.

En veure els agents, van arrencar a acórrer i en van poder enxampar un. L'endemà van detenir-ne un altre, també a Cantonigròs. Es tracta d'un veí de Torelló de 27 anys i un de Manresa, de 44. Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública. En les properes hores passaran a disposició judicial. Els mossos busquen els altres dos homes que van veure el primer dia a la plantació.
 

La plantació de marihuana a Cantonigròs Foto: Mossos d'Esquadra.


Segons el cos policial van trobar 490 plantes de marihuana, la meitat de les quals ja estaven tallades i a punt de recol·lectar. El pes brut de tota la plantació tenia un pes de 360 quilos i un valor al mercat il·lícit que rondaria els 60.000 euros. Cal destacar que a l'exterior, les plantes de marihuana són molt més grans i se'n poden extreure més cabdells.

A més de les plantes, també van trobar una instal·lació de reg per repartir l'aigua a la plantació i eines per al seu cultiu.