Agents Rurals i Bombers també se solidaritzen amb Txevi Buigas

La imatge del blauet agafa el relleu a la fotografia de l'osonenc detingut

Concentració d'Agents Rurals en suport a Txevi Buigas.
Concentració d'Agents Rurals en suport a Txevi Buigas. | Adrià Costa
03 d'octubre del 2019
Actualitzat el 21 de novembre a les 9:20h
Guardes forestals, ADF, Agents Rurals i Bombers per la República també se solidaritzen amb Txevi Buigas, empresonat a Soto del Real acusat de terrorisme. El van detenir dilluns passat, 23 de setembre, en un operatiu de la Guàrdia Civil contra l'independentisme -l'Operació Judes-, juntament a sis membres del CDR més d'arreu de Catalunya. Buigas és treballador a l'Espai Natural Guilleries-Savassona com a guarda forestal.

Aquest dijous a la tarda s'han reunit gairebé una vuitantena de persones davant l'àrea bàsica d'Agents Rurals de Vic, al recinte firal d'El Sucre. Han cridat consignes com "Tots som Txevi" i "Salut i República", una expressió que, tal com s'ha explicat, utilitza habitualment l'osonenc.
 

Concentració d'Agents Rurals en suport a Txevi Buigas. Foto: Adrià Costa


El blauet, nou símbol

Durant la concentració, també s'ha explicat que Txevi Buigas ha comunicat que preferia que no sortís la seva imatge. En lloc d'això, però, s'ha agafat el símbol del blauet, l'ocell preferit del detingut.

De fet, ja s'ha posat en marxa el compte de Twitter @Blauetlliure per informar sobre actes i esdeveniments de suport a Buigas.
Arxivat a