Tot a punt per a una renovada edició de la festa del Porc i la Cervesa a Manlleu

El certamen, que se celebra del 4 al 6 d'octubre, vol millorar la imatge i que els visitants s'hi estiguin tot el dia

Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu.
Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. | José M. Gutiérrez
03 d'octubre del 2019
La Fira Gastronòmica del Porc i la Cervesa de Manlleu torna amb una imatge renovada. Aquest cap de setmana, del 4 al 6 d'octubre, se celebra a la plaça Fra Bernadí la tradicional cita gastronòmica que té previst aplegar milers de persones. La principal novetat d'enguany és la incorporació del sistema de tast a la fira.

Aquesta renovació de la fira ve amb la gestió d'Incatis, empresa especialitzada en esdeveniments. El nou format es notarà en tres aspectes: la millora de la imatge amb estands de fusta modulars, la instal·lació d'una cascada de llums i de zones chill-out per a famílies i colles; la millora de l'oferta gastronòmica amb primers, segons i postres; i la millora de la comoditat de la fira, amb més taules i cadires per tal que la gent s'hi estigui tot el dia.

Òbviament, la cervesa hi tindrà un paper destacat. Hi haurà una desena d'estands de cervesa en els quals es podrà degustar 45 tipus diferents, a més d'una d'oferta gastronòmica. Manlleu acollirà el 3r concurs nacional de llonganissa tradicional catalana i la primera edició del certamen "Cervesa Catalana de l'any".
 

Durant la roda de premsa de presentació del Porc i Cervesa de Manlleu. Foto: Carles Fiter


No faltaran altres activitats per a tots els públics, que va des d'espais lúdics infantils, música en directe amb els grups Els Paracaigudistes Acústics, Men in Swing o Tinent Columbo, o una programació especial del Museu del Ter per a l'ocasió. També hi haurà tastets que es portaran a terme a l'Aula del Gust.

La "matança" del porc, a plaça

La "matança" del porc és una de les activitats amb més èxit de la fira i que concentra més persones a la plaça Fra Bernadí. Enguany també s'explicarà de forma didàctica com es feia originàriament, les diferents parts del porc i els seus usos, etc. Es rostiran dos porcs durant 14 hores i es podran degustar el dissabte i diumenge.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a