​Vic, convertit en Siena pel rodatge d'una sèrie

La sèrie de la BBC "Us" és una adaptació del llibre de David Nicholls

Imatge promocional de la serie «Us»
Imatge promocional de la serie «Us»
Osona.com
02 d'octubre del 2019
Fins aquest dilluns, el centre històric de Vic ha estat l'escenari de rodatge d'una sèrie de la BBC. Es tracta de d'una adaptació del best-seller Us de David Nicholls i que compta amb l'actor Tom Hollander com a protagonista.

Us és una minisèrie de quatre capítols. Les localitzacions del rodatge, a més de Vic, també inclouen Londres, Amsterdam, Venècia, París i Barcelona. La capital d'Osona apareix com la ciutat italiana de Siena. El rodatge s'hi ha assentat durant tres dies (23, 24 i 30 de setembre).

La història narra la vida de Douglas Petersen (Hollander), que l'agafa de sorpresa que la seva esposa Connie (Saskia Reeves) li digui que no està segura de voler seguir casada amb ell. Es posen d'acord per continuar amb el viatge familiar que tenien planificat per Europa i Douglas es promet recuperar l'amor de la seva dona i arreglar la seva relació turbulenta amb el seu fill (Tom Taylor).

La producció executiva va a càrrec de Greg Brenman i Roanna Benn per a Drama Republic; Tom Hollander i Hannah Pescod per a Banstand Productions; Jo McClellan per a BBC One i David Nicholls. Està dirigida per Geoffrey Sax i distribuïda internacionalment per BBC Studios.
Arxivat a