Subvencions

​El Govern atorga subvencions a 16 municipis d'Osona per a la dinamització territorial

L’executiu notifica la resolució provisional de la convocatòria en què s'hi han presentat 502 sol·licituds

per Osona.com , 6 d'octubre de 2019 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern, a través de la Secretaria d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran del Departament de la Presidència, ha atorgat les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019 a 16 municipis d'Osona. De moment, l’executiu ha notificat la resolució provisional als ens locals mitjançant la seva publicació al Tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Els municipis d'Osona són Sobremunt, Viladrau, Oristà, Sora, Espinelves, Olost, Muntanyola, Tavèrnoles, Malla, Sant Martí de Centelles, Sant Martí d'Albars, Rupit i Pruit, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Perafita i Tavertet.


Ara, les entitats proposades com a beneficiàries, podran formular les al·legacions convenients en el termini de 10 dies hàbils així com presentar la documentació tècnica necessària. La resolució definitiva es publicarà el proper mes de novembre. En la convocatòria, que es va obrir el passat 31 de maig, s’hi han presentat un total de 502 sol·licituds. La proposta de resolució provisional estableix que la quantitat màxima de les subvencions és de 50.000 euros per cada ajuntament sol·licitant.
 

L’objectiu d’aquests ajuts de dinamització és la definició i execució d’accions prioritàries que comportin un valor afegit important pels municipis per tal d’afavorir la dinamització territorial i la igualtat d’oportunitats de les persones que viuen en aquest entorn.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació