Ciutadans va canviar a última hora la ubicació a Vic per seguretat

La formació havia fet una convocatòria a la caserna de la Guàrdia Civil inicialment

Arrimadas i Rivera, envoltats de mitjans i simpatitzants a la plaça de Vic
Arrimadas i Rivera, envoltats de mitjans i simpatitzants a la plaça de Vic | Albert Alemany
26 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:29h
Albert Rivera i Inés Arrimadas, líders de Ciutadans, van visitar aquest dimecres Vic. Inicialment, la convocatòria de premsa era a la caserna de la Guàrdia Civil de la capital d'Osona, però en el darrer moment es va canviar d'ubicació per la plaça Major de Vic.

Des de la formació taronja, addueixen motius de seguretat, ja que a la 1 del migdia és quan arribaven els fills dels guàrdies civils a la caserna. Cal destacar, també, que a tocar de l'edifici hi ha l'escola Salarich.

Per la seva banda, des del servei de premsa de la Guàrdia Civil, apunten que no tenen "res a veure" ni amb la convocatòria de la formació ni amb el canvi d'ubicació.

La visita dels líders a la capital d'Osona va estar marcada per la indiferència, el soroll de les cassoles, xiulets i alguna escridassa. Albert Rivera va visitar la capital d'Osona després de les detencions d'independentistes per part de la Guàrdia Civil.  Entre aquests arrestats hi ha l'osonenc Txevi Buigas. També va equiparar la situació actual amb els temps de Terra Lliure.
 

FOTOS de la visita de Rivera i Arrimadas a Vic

Arxivat a