Concert benèfic amb Tastet de Gospel per l'Alzheimer

L'espectacle organitzat per l'AFMADO tindrà lloc a l'Atlàntida el proper 29. de setembre

Durant la roda de premsa de presentació amb Núria Vergés, Josep Vilardell i Guillem Prat.
Durant la roda de premsa de presentació amb Núria Vergés, Josep Vilardell i Guillem Prat. | AFMADO
Osona.com
20 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:39h
Aquest dissabte, 21 de setembre, és el Dia Mundial de l'Alzheimer. Per aquest motiu, l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer d'Osona (AFMADO) ha organitzat un concert benèfic amb Tastet de Gospel. Serà al proper diumenge 29 de setembre a dos quarts de 6 de la tarda al Teatre Atlàntida de Vic.

Davant l'èxit dels tallers de musicoteràpia, AFMADO va plantejar la idea de fer un concert benèfic al cor de Taradell, que seguida s'hi va sumar. "Aquest projecte dóna sentit a la música que fem nosaltres", apuntava Guillem Prat, director musical de Tastet de Gospel.

"Cal fer difusió, treure l'estigma social de la malaltia i treballar amb altres institucions per millorar la vida dels malalts i familiars", deia el president de l'entitat, Josep Vilardell. A més, afegia que "la part que queda més buida és la del cuidador".

Per la seva banda, la regidora Núria Vergés remarcava que "la cultura és un bé, és una necessitat i dona suport a les persones amb demència".

Fins a final d'any se celebraran més activitats que formen part del projecte Cultura i Alzheimer, impulsat pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Universitat de Vic i l'Ajuntament de Vic. Per la seva banda, AFMADO també organitzarà la xerrada-taller gratuït "Alimentació saludable per prevenir malalties de la 3a edat" el proper 3 d'octubre al Centre Cívic Can Pau Raba.

L'organització del concert benèfic ha estat possible gràcies a l'Ajuntament de Vic i al suport econòmic del Grup Bon Preu i el Rotary Club d'Osona.
 

Compra l'entrada aquí

Arxivat a