Roda de Ter

Roda de Ter, de Festa Major

Correfoc, castells i teatre, entre les activitats de la programació

per Osona.com, 19 de setembre de 2019 a les 13:28 |
Festa Major de Roda de Ter, l'any passat | Joan Parera
Roda de Ter enceta aquest divendres la Festa Major que s'allarga fins dilluns. Tot i que les activitats ja van començar a principis de setembre, aquest és el cap de setmana central. Precisament, divendres, a les 8 del vespre, el pregó obre oficialment la festivitat. Va a càrrec de l'advocada rodenca Dolors Feliu i Torrent.

A la nit, hi haurà el correfoc amb la Colla de Diables del Pont Vell. Se sortirà a les 10 des de Les Tres Fonts. Mitja hora després, s'obriran les Barrakes i els concerts de la Festa Major Jove amb Jazzwoman, Ezetearre i Batec; i després Dj Carpe.


El dissabte a la tarda, hi haurà actuació castellera; i al vespre concert amb l'Orquestra Maravella, i després, ball. A la nit, el grup de teatre Arrels presenta L'accent, una adaptació de l'obra de teatre El Nom de Matthew Delaporte & Alexandre de Patellière.

El diumenge al migdia se celebrarà el nou espectacle de Sercam Shows: Bestial. Aquest any no es farà la Fira d'Espectacles i l'acte s'ha integrat a la Festa Major.

La Festa Major acabarà el dilluns 23 de setembre, amb el concert d'Slingshots, a les Barrakes, a les 8 del vespre. La festa de Comiat de Festa Major està prevista per a les 21.30h amb el VII espectacle de llum i tro del rodenc Toni Gaja, a la zona de Barrakes.
 

Consulta la programació

 

Participació