La pel·lícula «Els dies que vindran», aquest dijous a Torelló i Tavertet

El Cicle Gaudí inicia el curs amb el film de Carlos Marqués-Marcet i que protagonitzen Maria Rodríguez i David Verdaguer

Fotograma d'«Els dies que vindran», el primer film que es projectarà aquest setembre
Fotograma d'«Els dies que vindran», el primer film que es projectarà aquest setembre | Acadèmia del Cinema Català
Osona.com
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:41h
Torelló i Tavertet acullen aquest dijous, 19 de setembre, la projecció de la pel·lículaEls dies que vindran. El film forma part del Cicle Gaudí, el circuit que promou el consum de cinema en català a un preu reduït arreu del país. El projecte es va iniciar el 2016 i a Osona només Torelló en formava part. Ara s'hi ha sumat Manlleu, Centelles i Tavertet.

A Torelló es projectarà el film al cinema El Casal (a les 9 del vespre) i comptarà amb la presència d'Ester Busquets, coordinadora de la Càtedra de Bioètica "Fundació Grífols" a la UVic, que participarà en un col·loqui amb els espectadors un cop acabi la projecció. D'altra banda, a Tavertet, es podrà veure a la sala polivalent de l'Ajuntament, a les 8 del vespre.

Els dies que vindran és una pel·lícula dirigida per Carlos Marqués-Marcet, en què Maria Rodríguez i David Verdaguer mostren a la gran pantalla els nou mesos del seu embaràs. Es tracta d'un relat minuciós del procés d'aprendre a ser tres quan no s'ha tingut el temps d'aprendre a ser dos.

Arxivat a