Torelló inaugura el nou aparcament a l'estació de tren

L'espai té una capacitat d'una setantena de vehicles

Durant la inauguració del nou aparcament de l'estació de tren de Torelló
Durant la inauguració del nou aparcament de l'estació de tren de Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:51h
Torelló ha inaugurat aquest dimarts el nou aparcament de darrere l'estació de tren, a l'Avinguda Pirineus. L'espai disposa de 71 places de cotxe, dues de les quals estan reservades a persones amb mobilitat reduïda, i 6 places de moto.

El nou espai està situat a un solar que Adif va cedir a l'Ajuntament durant l'anterior mandat. La seva situació permet als usuaris accedir a l'estació amb rapidesa, mitjançant el pas soterrat que hi ha a tocar.

Un punt de referència per Osona i la Garrotxa

A la tallada de cinta, hi van assistir l'actual alcalde, Marçal Ortuño i el seu antecessor, Santi Vivet, juntament amb els alcaldes d'Olot, Josep Berga; Les Preses, Pere Vila; i la Vall d'en Bas, Lluís Amat. Tal com explica l'Ajuntament de Torelló, els alcaldes van mostrar unitat d'acció a l'hora de reivindicar millores en la línia i les infraestructures "maltractades en inversions", a més de serveis que facilitin el transport en tren.

En aquest sentit, l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, apuntava que l'aparcament inaugurat és "beneficiós per a Torelló però també per a tots els habitants de la Vall del Ges i de la Garrotxa i per l'impuls del transport combinat privat-públic, que cada vegada ha de ser menys privat i més públic".

La inauguració també va comptar amb la presència del regidor de Serveis Territorials i Medi Ambient Adrià Jaumira i de representants de la plataforma Perquè no ens fotin el tren. 
 

Alcaldes d'Osona i la Garrotxa. Foto: Aj. de Torelló

Arxivat a