Torelló instal·la dos contenidors més per la recollida d'oli vegetal

Les bones xifres de reciclatge han propiciat que se n'instal·lin més

Un dels contenidors d'oli instal·lat a Torelló.
Un dels contenidors d'oli instal·lat a Torelló. | Aj. de Torelló
Osona.com
17 de setembre del 2019
L'Ajuntament de Torelló ha adquirit i instal·lat dos nous contenidors per la recollida d’oli vegetal domèstic usat. S'han col·locat al nou aparcament de l'estació de tren, a l'Avinguda Pirineus, i a la plaça Joanot Martorell. Fa un any, ja se'n van instal·lar cinc, que estan instal·lats als carrers carrer Manlleu, Puigdassalit, Enric Prat de La Riba, Ramon Vinyeta i plaça Joan Maragall.

Segons l'Ajuntament, les bones xifres de reciclatge d'oli vegetal han propiciat que des de l'àrea de Medi Ambient es vulgui seguir difonent aquesta bona pràctica. Des de l'inici del servei de recollida -l'octubre de l'any passat-, s'han recollit més d'un miler de litres i la tendència durant aquest 2019 ha estat positiva i ascendent, amb un màxim de 315 litres durant el passat mes d'agost.

El procediment per reciclar oli vegetal domèstic usat és molt senzill: només cal fer servir una ampolla de plàstic per anar-hi guardant l'oli vegetal usat. Un cop plena, es tapa i es diposita dins del contenidor. En cap cas, s'ha de buidar l'oli directament al contenidor, s'ha de dipositar sempre dins d'una ampolla de plàstic. 
Arxivat a