El pati de l'escola Salarich de Vic, obert al veïnat fora de l'horari escolar

La capital d'Osona ha començat el curs amb 7.120 places

Redacció
13 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:15h
El pati de l’Escola Doctor Joaquim Salarich serà un nou espai de ciutat accessible al veïnat fora d’hores lectives. El projecte d’obertura d’aquest espai té dos objectius: millorar el pati a nivell d’accessibilitat, funcionalitat i de valor educatiu i que els barris d’Osona i de la Serra-de-senferm guanyin una pista esportiva altament demandada. De fet, el pati ja s'ha obert durant aquest estiu.

El projecte treballat conjuntament per l’Ajuntament i l’escola permetrà que es guanyi una pista poliesportiva, espais de joc i espais de descans per a infants de totes les edats quan finalitzi l’horari lectiu i les activitats extraescolars i durant tot el cap de setmana.

El curs escolar a Vic ha començat amb 7.120 places, de les quals 4.867 places són d’educació infantil i primària i 2.253 de secundària. Unes xifres que signifiquen un augment de l’1,2% de la matriculació en el primer dia de curs, respecte l'any passat, tot i que cal tenir en compte que les dades poden variar sensiblement degut al procés de matriculació viu.
Arxivat a