Vic

El pati de l'escola Salarich de Vic, obert al veïnat fora de l'horari escolar

La capital d'Osona ha començat el curs amb 7.120 places

per Redacció, 13 de setembre de 2019 a les 13:12 |
El pati de l’Escola Doctor Joaquim Salarich serà un nou espai de ciutat accessible al veïnat fora d’hores lectives. El projecte d’obertura d’aquest espai té dos objectius: millorar el pati a nivell d’accessibilitat, funcionalitat i de valor educatiu i que els barris d’Osona i de la Serra-de-senferm guanyin una pista esportiva altament demandada. De fet, el pati ja s'ha obert durant aquest estiu.

El projecte treballat conjuntament per l’Ajuntament i l’escola permetrà que es guanyi una pista poliesportiva, espais de joc i espais de descans per a infants de totes les edats quan finalitzi l’horari lectiu i les activitats extraescolars i durant tot el cap de setmana.


El curs escolar a Vic ha començat amb 7.120 places, de les quals 4.867 places són d’educació infantil i primària i 2.253 de secundària. Unes xifres que signifiquen un augment de l’1,2% de la matriculació en el primer dia de curs, respecte l'any passat, tot i que cal tenir en compte que les dades poden variar sensiblement degut al procés de matriculació viu.

 

Participació