MMVV 2019

El Mercat de Música de Viva de Vic escalfa motors amb una festa a Barcelona

Juliane Heinemann inaugurarà la fira el 18 de setembre al Teatre Atlàntida

per Osona.com, 11 de setembre de 2019 a les 11:18 |
Un grup d'artistes programats per al 31è Mercat de Música Viva de Vic. | Xavi Torrent
Els responsables del Mercat de Música de Viva de Vic (MMVV) han presentat un avançament de la programació del certamen en una festa que ha tingut lloc aquest dimarts a Barcelona. La trobada ha tingut lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm on han actuat Espaldamaceta, Side Chick, Xavier Calvet, Mazoni, A Contra Blues, Aiala, Ferran Palau, Hijos del Trueno i Bakanoa. Han estat una mostra de la música que sonarà del 18 al 21 de setembre a la capital d'Osona.

El MMVV començarà el dimecres 18 de setembre amb l'espectacle inaugural de Juliane Heinemann al Teatre Atlàntida. La guanyadora del Puig-Porret 2018 estrenarà l'obra L'últim camí de Walter Benjamin.


La meitat seran estrenes

La meitat de la programació del 31è Mercat seran estrenes. S'hi podrà veure i escoltar A Contra Blues, Mazoni, Nico Roig, Lagartija Nick, Maruja Limón, Gertrudis, Lina-Raül Refree, Gato Preto, Ferran Palau, Marco Mezquida, Mateo Kingman, Los Aurora & Band Dulda o Carla, entre d'altres.


El certamen adreçat als professionals del sector de la música oferirà, a més de les actuacions musicals, presentacions, pitchings, speed meetings i reunions. A banda, el MMVV acollirà una reunió del Forum of Worldwide Music Festival i les presentacions, entre d'altres, de l'European Music Market Accelerator i la plataforma Why Portugal.

 

Consulta tota la programació de concerts

 

Participació