Tanquen amb fusta alguns contenidors de Vilanova de Sau

La instal·lació feta per l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona vol reduir l'impacte visual i facilita la neteja de les àrees

Un dels contenidors envoltat de fusta
Un dels contenidors envoltat de fusta | Instagram @enguilleries
Osona.com
15 de setembre del 2019
El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha enllestit la instal·lació de tancaments de fusta en sis punts de recollida de residus de Vilanova de Sau. Tal com explica el consorci, s'han fet amb fusta tractada de pi i fusta de castanyer de les Guilleries i el Montseny, per tal treballar amb productes de quilòmetre 0 i potenciar l'ús de la fusta com a recurs natural de qualitat.

D'altra banda, es redueixi l'impacte visual dels contenidors i es facilita la neteja de les àrees, ja que s'han posat sobre una solera de formigó, i no a terra com estaven abans.

Les obres han tingut un cost de 14.000 euros i s'ha actuat en les àrees d'esplai dels Vernets de Ca la Marta, a Can Morilla, a la presa del pantà de Sau, a La Riba, al Club Nàutic Vic-Sau i a l'Àrea d'esplai del pantà de Sau.

Tots els punts de l'espai, tancats amb fusta

A partir de l'any vinent, està previst continuar aquestes actuacions al municipi de Sant Sadurní d'Osormort, amb l'objectiu final que tots els punts de recollida situats a l'Espai Natural es tanquin amb fusta.