​Núria Marín inaugura la remodelada plaça del Santuari de la Gleva

Les obres, amb un cost de 100.000 euros, ha restaurat l'espai que estava molt deteriorat

La inauguració de l'espai, aquest diumenge.
La inauguració de l'espai, aquest diumenge. | Diputació de Barcelona
Osona.com
09 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:15h
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va inaugurar aquest diumenge les obres de remodelació de la plaça del Santuari de la Mare de Déu de la Gleva, a les Masies de Voltregà.

Els treballs, que han tingut un cost de 100.000 euros, han consistit a restaurar la plaça que estava molt deteriorada. S'ha pavimentat d'un asfalt de color cru que concorda amb el to de les escales; s'ha millorat el sanejament i la conducció d'aigües pluvials; s'ha renovat l'enllumenat; i s'ha millorat l'accessibilitat i la mobilitat.
 

La inauguració de l'espai, aquest diumenge. Foto: Diputació de Barcelona


Marín va destacar que "aquest és un espai de referència d'acord amb el llenguatge del municipalisme perquè atén les necessitats del món local" i "és un clar exemple del suport que la Diputació fem als municipis i de la suma entre institucions amb l'objectiu comú i final de beneficiar els veïns".

La presidenta de la Diputació anava acompanyada del bisbe de Vic Romà Casanova i de l'alcalde Sergi Vilamala; a més de l'alcalde de Torelló Marçal Ortuño; la diputada al Parlament Marta Moreta; i Josep Arimany, diputat de l'Àrea d'Innovació, Govern Local i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona.