Un batxillerat de tres anys amb doble titulació, a l'Institut de Vic

La prova pilot, que s'aplicarà en sis centres més de Catalunya, permetrà obtenir el títol estàndard de batxillerat juntament amb un altre de cicle formatiu

Filera d'alumnes d'un institut de Barcelona.
Filera d'alumnes d'un institut de Barcelona. | ACN
Osona.com
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:25h
Més d'un milió i mig d'alumnes torna a l'escola aquest mes de setembre. Una de les grans novetats del curs 2019-2020 serà l'aparició d'un batxillerat que es cursarà en tres anys i que permetrà obtenir dues titulacions: l'estàndard del batxillerat i una d'un cicle formatiu.

Es tracta d'una prova pilot que pretén flexibilitzar aquest estadi educatiu. S'aplicarà, a partir de mitjans d'aquest mes -quan s'acabin oficialment les vacances dels més petits-, a set centres distribuïts arreu de Catalunya: Institut Ferran Tallada (Barcelona), Institut de Vic, Institut Jaume I (Salou), Escola d'Arts d'Olot, Escola d'Arts d'Ondara (Tàrrega), Escola d'Arts de Móra La Nova - Institut Julio Antonio de Móra d'Ebre i l'Institut Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat).

En el cas de Vic s'obtindrà els títols de batxillerat i tècnic esportiu en Salvament i
Socorrisme/ Futbol..

Aquesta nova modalitat de batxillerat, encara en fase beta, permet treure's -com a segona titulació- un cicle formatiu de grau mitjà d'esports o d'arts plàstiques.
Arxivat a