Concurs fotogràfic a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Es vol posar en valor la flora, la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques

Osona.com
07 de setembre del 2019
El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha organitzat el seu primer concurs fotogràfic d'Instagram. Té com a finalitat posar en valor l'Espai Natural des de vessants diverses com són la flora i la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques de respecte i conservació de la biodiversitat.

Es pot participar en el concurs fins al dilluns 30 de setembre. Per fer-ho, cal penjar les imatges a Instagram en un perfil obert perquè el jurat pugui veure les fotos, que han de ser originals. També cal seguir els perfils @enguilleries i @xarxadeparcs, i ser major d'edat.

Hi ha dues categories: Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultural (#naturaENGS) i Activitats esportives respectuoses a la natura (#esportENGS). Es repartiran quatre premis, dos per cadascuna de les categories. El primer premi per la categoria de natura hi ha un dinar per a dues persones al Mas Albareda de sant Julià de Vilatorta i el primer d'activitats és un paquet d'esports d'aventura (caiac + segway).

El jurat es reunirà a principis d'octubre i farà públic el veredicte.
 

Consulta més informació i les bases del concurs