Últims dies per visitar les exposicions temporals del Museu de l'Art de la Pell de Vic

"Teatre cremat teatre oblidat", "Ombres de Siam" i "Artiart" es poden veure fins a l'1 de setembre

Dues figures elaborades amb pell de l’exposició «Ombres de Siam» del Museu de l’Art de la Pell de Vic.
Dues figures elaborades amb pell de l’exposició «Ombres de Siam» del Museu de l’Art de la Pell de Vic. | ACN
Osona.com
27 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:04h
L'estiu s'està acabant i les exposicions temporals del Museu de l'Art de la Pell de Vic també. Les tres mostres "Teatre cremat teatre oblidat", "Ombres de Siam" i "Art i art" es poden visitar fins al proper 1 de setembre.

"Teatre cremat teatre oblidat" repassa el tràgic incendi del desaparegut Teatre Principal de Vic amb documentació, fotografies i una maqueta feta per Miquel Parareda i Codina. El foc es va produir fa exactament 100 anys. El dissabte 31 d'agost, a les 6 de la tarda, es farà una visita guiada com a acte de cloenda.

D'altra banda, l'exposició "Ombres de Siam", organitzada amb la col·laboració del Festival Nits de Cinema Oriental, s'hi poden contemplar algunes de les ombres tailandeses més significatives que es conserven a la reserva del museu: des d'animals fins a figures humanes, passant per objectes ornamentals i cerimonials.

I, finalment, "Art i art" mostra la trajectòria dels pintors osonencs Josep Vivet (paisatgista) i Miquel Pratdesaba (art conceptual), mentre estableix un diàleg entre les obres d'ambdós artistes.
Arxivat a