2.500 euros per al projecte Messaia

L'Obra Social "la Caixa" signa un conveni de col·laboració per donar suport a les tasques de l'entitat que acompanya persones de la quarta edat del Voltreganès

Durant la signatura del conveni.
Durant la signatura del conveni. | Messaia
Osona.com
27 d'agost del 2019
L'Obra Social "la Caixa" i l'Associació Projecte Messaia Voluntaris del Voltreganès han signat un conveni de col·laboració per un import de 2.500 euros per donar suport a les tasques que està desenvolupant l'entitat centrades especialment en el funcionament de l'Espai Sagrats Cors de Sant Hipòlit.

Els dimarts a la tarda es desenvolupen diferents activitats centrades a acompanyar persones del Voltreganès de la quarta edat, majoritàriament dones, amb problemes de mobilitat i de soledat. Es tracta des d'activitats manuals, visites de nens de les escoles del Voltreganès o xerrades de salut, entre altres.

Les dades del 2018 reflecteixen que la gent del Projecte Messaia Voluntaris del Voltreganès va fer al voltant d'un miler d'actuacions. Això representa prop de 3.000 hores de serveis a la comunitat, més de 300 àpats de dinar, 300 acompanyaments als centres de salut i més 200 a altres serveis.