Voluntariat

2.500 euros per al projecte Messaia

L'Obra Social "la Caixa" signa un conveni de col·laboració per donar suport a les tasques de l'entitat que acompanya persones de la quarta edat del Voltreganès

per Osona.com, 27 d'agost de 2019 a les 12:55 |
Durant la signatura del conveni. | Messaia
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Obra Social "la Caixa" i l'Associació Projecte Messaia Voluntaris del Voltreganès han signat un conveni de col·laboració per un import de 2.500 euros per donar suport a les tasques que està desenvolupant l'entitat centrades especialment en el funcionament de l'Espai Sagrats Cors de Sant Hipòlit.

Els dimarts a la tarda es desenvolupen diferents activitats centrades a acompanyar persones del Voltreganès de la quarta edat, majoritàriament dones, amb problemes de mobilitat i de soledat. Es tracta des d'activitats manuals, visites de nens de les escoles del Voltreganès o xerrades de salut, entre altres.


Les dades del 2018 reflecteixen que la gent del Projecte Messaia Voluntaris del Voltreganès va fer al voltant d'un miler d'actuacions. Això representa prop de 3.000 hores de serveis a la comunitat, més de 300 àpats de dinar, 300 acompanyaments als centres de salut i més 200 a altres serveis.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació