Els Catarres triomfen a Balenyà

El trio, més en família que mai, reuneix unes 2.500 persones

El concert d'Els Catarres d'aquest diumenge.
El concert d'Els Catarres d'aquest diumenge. | Toni Carrasco
Toni Carrasco
26 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:09h
El KOK (Komité Organitzador de Koncerts) ha volgut celebrar els seus 25 anys d'existència al mateix indret on van néixer: la Pista Coberta dels Hostalets de Balenyà. Ho va fer aquest diumenge amb Els Catarres i a punt d'acabar la Festa Major. El 1994 la Dharma i Els Pets ja van omplir aquest espai amb un concert mític i més de 2.000 persones. 

Vint-i-cinc anys després, el trio de Centelles i Aiguafreda, van tornar a omplir la Pista Coberta amb més de 2.500 espectadors en un ambient familiar, proper, senzill, divertit i amb una complicitat evident entre assistents i grup.

En aquest ambient familiar es va fer públic que Roser Cruells estava embarassada de poc i Jan Riera havia estat pare feia uns dies. A més, al concert tampoc hi van faltar alguns dels avis del grup que, als seus 80 anys, no se'n van perdre detall.

Els autors de l'èxit de Jennifer van reivindicar Tots els meus principis, el darrer treball del grup. L'evolució d'Els Catarres no ha fet perdre la frescor dels seus primers anys i tampoc dels inicis d'Èric Vergés ara fa vint anys amb els Fifolium en aquest mateix indret, també en una actuació organitzada pel KOK.
 

El concert d'Els Catarres d'aquest diumenge. Foto: Toni Carrasco
 

El concert d'Els Catarres d'aquest diumenge. Foto: Toni Carrasco

Arxivat a