Vic enquitranarà diversos carrers de la zona oest i sud de la ciutat a partir de dilluns

La primera fase inclourà l'avinguda de Bernat Calbó, la carretera de Sant Hipòlit, el carrer Sagrada Família, l'Eix 11 de setembre, la carretera de Prats i el carrer Bisbe Font Andreu

Mapa d’afectacions de l’enquitranament a la zona oest i sud de Vic
Mapa d’afectacions de l’enquitranament a la zona oest i sud de Vic | Ajuntament de Vic
Redacció
23 d'agost del 2019
Actualitzat a les 17:00h
A partir d'aquest dilluns dia 26 d'agost i durant tres setmanes, aproximadament, s'enquitranaran les calçades d'alguns carrers de Vic, principalment situats a la zona oest i sud de la ciutat. Els treballs de millora es portaran a terme en horari diürn, de 8 del matí a 7 de la tarda.
 
L'enquitranament de carrers, tot i ser relativament ràpid, pot causar afectacions en la mobilitat, que es notificaran al veïnatge afectat, segons fonts de l'Ajuntament de Vic. Els treballs de senyalització horitzontal (pintura) s'executaran tot seguit dels d'enquitranament.
 

Mapa d’afectacions de l’enquitranament a la zona oest i sud de Vic Foto: Ajuntament de Vic

 
Calendari de treball previst
 
Les obres de refermat dels carrers de la ciutat s'han dividit en tres fases, que es realitzaran segons el calendari detallat a continuació si les condicions meteorològiques i l'evolució dels treballs ho permeten.
 
La primera fase, que començarà el dilluns vinent 26 d'agost, inclourà l'avinguda de Bernat Calbó, la carretera de Sant Hipòlit, el carrer Sagrada Família, l'Eix 11 de setembre, la carretera de Prats i el carrer Bisbe Font Andreu.
 
La segona fase, que començarà el 2 de setembre, afectarà els carrers Bisbe Font Andreu, la plaça de Josep M. Pericàs, el carrer d'en Bac de Roda, l'avinguda Pius XII i el carrer del Doctor Salarich.
 
En la darrera fase, amb previsió d'inici el 9 de setembre, es treballarà als carrer de Josep Maria Pallàs i al passatge de Sant Jaume.
 
Finalment, també s'inclou en aquest lot d'enquitranaments el carrer de Collsacabra, que s'executarà juntament amb els treballs de finalització d'asfaltats del carrer de Montserrat durant la tardor.
Arxivat a