Sant Hipòlit de Voltregà enceta divendres onze dies de festa amb espectacles, concerts i molta gresca

Una de les novetats arriba sobre rodes, es tracta de la primera Trobada de Motos Cabrits i Cabrons, una concentració de motocicletes al Passeig de la Pista

Redacció
21 d'agost del 2019
Actualitzat a les 12:24h
Trobada de gegants a la festa major de Sant Hipòlit (arxiu).
Trobada de gegants a la festa major de Sant Hipòlit (arxiu). | Josep Maria Montaner
Sant Hipòlit de Voltregà, enceta la seva festa major. Onze dies de festa, espectacles, concerts, activitats, gresca i xerinola. El tret de sortida serà aquest pròxim divendres amb la plantada de bèsties i la concentració de cabres, cabrits i cabrons, tot seguit una nova posada en escena de la XII edició del Drac que Vol Tragar, que culminarà amb la Dracfest.

Una de les novetats arriba sobre rodes (i no de patins): La I Trobada de Motos Cabrits i Cabrons, una concentració de motocicletes al Passeig de la Pista. També cal destacar el Sopar de Barretets i Barretots d'aquest dissabte, on l'únic requisit és portar un bon barret  preferiblement casolà-. El Quinto popular i el concert d'havaneres amb "Les Anxovetes".

El següent cap de setmana arriba farcit d'activitats que s'enceten amb el pregó el divendres 30, a càrrec de Gabriel Salvans dels "Amics de Sant Martí Xic". Concurs de pintura ràpida, de pesca, futbol, hoquei, teatre, gegants, entre altres, i el Patins Bar que enguany arriba a la seva vintena edició. Una edició carregada de sorpreses on els patins i els skates segueixen sent els protagonistes.

Protagonisme musical
 
La música, com cada any, tindrà el seu protagonisme destacat amb diferents concerts de Bruna Anfruns, Alba rock’n rotllo, Orquestra Selvatana, Remena Nena, A&C, Miquel del Roig, Sixtus o Sicuta. El clàssic Castell de Focs, el dilluns 2 de setembre, posarà el punt final de la Festa Major. En actes puntuals hi haurà punt lila. Els punts liles són oficines d'informació i acompanyament per les possibles víctimes d'agressions sexistes i d'informació i assessorament.  

Consulta el programa de Festa Major de Sant Hipòlit de Voltregà.