Anna Comet, campiona de la Transrockies Run un any després de ser mare

La vigatana guanya les sis etapes de la cursa i acaba al Top 5 absolut de la prova nord-americana

Anna Comet, dominadora de la Transrockies Run 2019
Anna Comet, dominadora de la Transrockies Run 2019 | Transrockies Run
20 d'agost del 2019
Actualitzat a les 23:35h
Anna Comet ha celebrat que fa un any va donar a llum amb una actuació brillant a la Transrockies Run nord-americana. La cursa per etapes estatunidenca ha sigut l'escenari de la nova exhibició de la corredora osonenca que ha aconseguit guanyar amb molta autoritat la prova femenina i ha estat capaç d'acabar al Top 5 de la general absoluta.

120 milles distribuïdes en sis etapes a l'estat de Colorado (amb inici a Bella Vista i final a Beaver Creek) que s'havien convertit en un dels grans objectius de la temporada de la catalana, tal com reconeixia abans d'iniciar el periple competitiu el passat dimarts 13 d'agost: "És una cursa important per a mi i té un significat especial, ja que quan estava donant a llum fa tot just un any ja la tenia en ment i em va ajudar a mantenir la il·lusió durant la recuperació del part".

La cursa nord-americana comptava amb etapes d'entre 21 i 40 quilòmetres i un perfil més adequat per a corredors sense ser tan exigent tècnicament com les curses on acostuma a competir Comet. La corredora s'ha adaptat perfectament al terreny i ha viscut una setmana de grans èxits triomfant en les sis etapes disputades per enfilar-se al primer lloc de la general femenina amb una superioritat inqüestionable davant totes les rivals. De fet, Comet ha lluitat per acabar entre els millors classificats de la prova absoluta i s'endú un meritori cinquè lloc final de la Transrockies Run demostrant que està en plena forma i que la seva preparació camí de la Marathon des Sables de 2020 va sobre rodes.

Un èxit més en el palmarès d'una esportista que està immersa en el projecte "De l'embaràs a la Marathon des Sables" que més enllà d'incloure la participació a la duríssima cursa per etapes del desert també compta amb un documental sobre l'embaràs i la preparació que està fent per afrontar la cursa així com la publicació d'un llibre que la corredora i periodista ja està escrivint.