Vic iniciarà dilluns les obres de reparació del carrer Arquesbisbe Alemany

Els treballs s'allargaran fins divendres

Mapa de les obres
Mapa de les obres | Ajuntament de Vic
NacióDigital
14 d'agost del 2019
Actualitzat a les 12:21h
Les obres de reparació de la calçada del carrer de l’Arquebisbe Alemany de Vic, entre el carrer de Gurb i el carrer de Bisbe Morgades, començaran el proper dilluns, 19 d'agost. Els treballs es preveu que s'allarguin fins al proper divendres, 23 d’agost. Mentre durin les obres, s’habilitarà un accés de doble direcció per al veïnatge i els serveis.

L’actuació consistirà en la reparació de les llambordes de pedra natural enfonsades presents a la calçada central. 
 
 Accés de veïns i serveis
 
Durant els dies que durin les obres, els trams que no estaran en obres seran de doble circulació. Està previst que entre el 19 i el 21 d’agost l’accés sigui pel carrer del Pla de Balenyà i del 22 al 23 d’agost pel carrer del Bisbe Morgades, tot i que aquestes dates poden variar en funció de l’evolució dels treballs.

De la mateixa manera, les entrades i sortides dels garatges quedaran restringides de 9 del matí a 6 de la tarda en les zones concretes on s’estigui treballant.

Per facilitar la mobilitat de la zona, i com a mesura especial i temporal, els dies dels treballs es desactivarà la càmera del carrer de Gurb per habilitar la sortida dels vehicles que hi circulin i que no estiguin autoritzats a accedir al tram en obres.
 
Pel que fa a la notificació al veïnatge afectat, s’han repartit cartes informatives a les bústies dels edificis del carrer i s’han penjat cartells als garatges avisant de les obres.
Arxivat a