Setmana farcida d'activitats a la Festa Major de Vilanova de Sau

La festivitat s'allarga fins al diumenge 18 d'agost

Baixada de Carretons a Vilanova de Sau
Baixada de Carretons a Vilanova de Sau | Lidia Mongay (baixadadecarretons.wordpress.com)
Redacció
13 d'agost del 2019
Amb activitats per gaudir amb tota la família i per totes les edats. Així ha començat la Festa Major de Vilanova de Sau, que ja ha superat el primer cap de setmana de la festivitat i que s'allargarà fins al diumenge 18 d'agost.

El tret de sortida a la celebració el va donar el tradicional Campionat de Botifarra, el dissabte passat a la tarda, i el concert ball amb Cafè Trio al vespre. Diumenge el grup de Folgueroles Atlàntida Teatre va presentar l'obra "Barcelona" a la Sala polivalent.

Els plats forts de la festivitat però arriben aquesta setmana. Inaugurarà el dijous 15 al matí la missa solemne, seguida del vermut popular i un tobogan de 100 metres al carrer Guilleries pels més atrevits. A la tarda hi haurà el campionat de parxís, i al vespre, una sessió de cinema a la fresa amb la projecció de la pel·lícula Campeones.

El divendres 16 a partir de les 10 del matí, al Camp de ca la Pona, hi haurà laser tag per nens a partir de 10 anys i paintball a partir de 14 anys, i a la pista poliesportiva Karts per totes les edats. A la tarda arriba una de les activitats més esperades, la Baixada de Carretons, que enguany arriba a la 3a edició i estrena recorregut.

El mateix divendres al vespre, a les piscines municipals, hi haurà el tast de còctels a càrrec de Marius Aliguer, i tot seguit, el concert del grup Sr.Roberto & The Soul Shakers que combina multitud d'estils.

El dissabte 17, els més matiners podran gaudir de la xocolatada popular, i al llarg del matí hi haurà inflables aquàtics a les piscines. Obrirà la tarda el Campionat de Truc per parelles, i entrada la nit, la Festa dels 80 a les piscines.

El punt final a la Festa Major de Vilanova de Sau serà el diumenge 18 amb una classe de Gym a les piscines per a tots els públics al matí, i el Gran Sorteig Popular a la pista esportiva, a la tarda.
 

Consulta tota la programació de la Festa Major de Vilanova de Sau.