Bioritme festival 2019

El festival Bioritme exhaureix les entrades per tercer any consecutiu

El certamen compta amb un cartell de més de 40 artistes nacionals i internacionals, i incorpora un nou espai "de cures" per a dones i persones trans

per Osona.com, 12 d'agost de 2019 a les 10:15 |
El Bioritme omplirà el pantà de Sau de música, activisme i consciència, del 22 al 25 d'agost | Albert Alemany
La 7a edició del Bioritme Festival, que se celebra al Pantà de Sau del 22 al 25 d'agost, ha exhaurit totes les entrades a la venda, per tercer any consecutiu, tot i haver ampliat l'aforament fins a 5.000 persones.

El públic assistent podrà gaudir d'un cartell musical amb més de 40 artistes nacionals i internacionals repartits en quatre escenaris, on destaquen Oques Grasses, Zoo, Adala o els holandesos Zep and friends. Enguany, el certamen, que gira al voltant de l'economia sostenible, la salut natural i l'alimentació ecològica, incorpora com a novetat La Ruda, un nou espai no mixte que neix de la necessitat de crear un lloc "de cures" per a dones i persones trans. La Ruda compta amb una programació específica i amb tallers especialitzats com, per exemple, d'autodefensa feminista.


El Bioritme manté el seu segell crític i de conscienciació, i es vol distingir d'altres festivals transmetent valors com el compromís per la cultura, la llengua, l'ecologia i l'economia sostenible.

 

Participació