PROGRAMA Arrenca la Festa Major d'Olost

Del 10 al 18 d'agost aquest municipi del Lluçanès celebra la seva festivitat

La baixada de carretons donarà el tret de sortida a la festa
La baixada de carretons donarà el tret de sortida a la festa | La Cràpula
Redacció
09 d'agost del 2019
Actualitzat a les 19:48h
Del 10 al 18 d'agost Olost celebra la seva Festa Major. La festivitat arrenca aquest dissabte dia 10 amb un torneig de pàdel durant el matí i la baixada de carretons, a partir de les 6 de la tarda, al carrer del Pilar. Enguany el pregó serà a càrrec d'Antoni Montanyà, el dimarts 13, a dos quarts de vuit del vespre a la Font Gran.
 
Aquest municipi del Lluçanès gaudirà de 9 dies farcits d'activitats on destaquen el FavaFest, el sopar popular que ofereixen bars i restaurants del poble (dimecres 14 d'agost) que anirà seguit del concert del grup d'improvisació de versions Improshow. Tampoc fallaran les sardanes, el concert de l'orquestra La Principal de la Bisbal i el Ball de gala, tot plegat el dijous 15. El correfoc arribarà el divendres 16 a dos quarts d'onze a la plaça Major.

El dissabte 17 serà el torn del Va de Tort, la cercavila musical que recórrer els carrers del municipi i que acabarà a la plaça Major amb els concerts de K-Liu, The Aguateques i la música de Dj Rutxo.

El fi de festa serà diumenge 18 d'agost amb l'espectacle infantil i la Festa de l'espuma, i clourà la celebració el Capvespre musical amb la veu de Judit Neddermann.
 

Programació de la Festa Major d'Olost 2019 Foto: Ajuntament d'Olost