L'empresari Pere Antentas és el nou president de la delegació d'Osona a la Cambra de Comerç

L'osonenc va donar suport a la candidatura "Eines de País", guanyadora de les eleccions del març

Pere Antentas, segon per la dreta, amb els representants osonencs de la candidatura guanyadora
Pere Antentas, segon per la dreta, amb els representants osonencs de la candidatura guanyadora | ACN
Redacció
06 d'agost del 2019
L'empresari Pere Antentas és l'escollit per presidir la delegació d'Osona a la Cambra de Comerç de Barcelona. Així es va aprovar el passat dijous durant la celebració del primer ple ordinari de la Cambra, en el qual es va aprovar el nomenament dels nous membres dels Consells de Delegacions.
 
En el cas d'Osona, el consell el componen set membres, és a dir, el president i sis vocalies, aquestes representades per Guillem Soldevila de l'empresa Brandyourshoes SL, Joaquim Bosch de Bosch Consultoria Empresarial SLU, Joaquim Comella de Casa Riera Ordeix SA, Montse Ayats d'Eumo Editorial SA, David Burgaya de TADEM Global Consultants SL i Jordi Vidal de Jordi Vidal Valls.
 
La delegació de la Cambra a Osona té la funció d'emprendre iniciatives d'impuls de l'economia comarcal i l'arrelament territorial que proporciona la prestació de serveis.
 
​El nomenament de Pere Antentas com a president de la delegació osonenca, posa punt final al mandat de Montserrat Braut. Antentas va donar suport a l'actual president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, i a la candidatura independentista Eines de País, guanyadora de les eleccions del passat mes de març.