El CDR de Vic aboca fems a les seus d'ERC, JxCat i Capgirem

Acció coordinada dels CDR a diferents punts de Catalunya com a mostra de rebuig pels pactes amb el PSC

Acció del CDR de Terrassa a les seus de JxTerrassa i ERC.
Acció del CDR de Terrassa a les seus de JxTerrassa i ERC. | CDR
Redacció
05 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:19h
El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Vic ha abocat, aquesta passada matinada, fems a les seus d'ERC, JxCat i Capgirem. En aquesta ocasió es tracta d'una acció coordinada dels CDR a altres punts de Catalunya, com a Terrassa, Tarragona, Lleida, Balaguer, Vilafranca o Igualada.
 
A Terrassa, han repetit l'acció que van fer fa poques setmanes amb la mateixa finalitat de criticar i rebutjar els pactes que aquests partits han arribat amb el PSC en diferents administracions, com ara a la Diputació de Barcelona. 

En un parell de twits, el CDR de Terrassa expressen que es tracta d'una "acció simbòlica de denúncia i rebuig als pactes q PDCAT I ERC han fet i poden fer amb partits q han aplicat i podrien tornar a aplicar la repressió del 155".

Amb la mateixa finalitat ho han fet altres CDR com ara el de Vic, Tarragona, Lleida, Balaguer, Vilafranca o Igualada. Consideren que els partits independentistes "no treballen per fer efectiva la independència, detenen activistes i menystenen els vots del poble". 
 
Arxivat a