«Jardí social» és la proposta guanyadora del concurs de projectes de participació ciutadana de Roda de Ter

L'objectiu és la realització d'un espai ocupacional, terapèutic i comunitari a la Residència Can Planoles

Redacció
01 d'agost del 2019
Can Planoles
Can Planoles | Ajuntament de Roda de Ter
El concurs de projectes de participació ciutadana per entitats 2019 de Roda de Ter ja té  proposta guanyadora. Dels 6 projectes presentats, Jardí social, de la Fundació Residència Can Planoles, és el que ha tingut més bona acollida per part de la població, i amb un total de 299 vots, ha guanyat el concurs.
 
L'objectiu d'aquest projecte és la realització d'un jardí ocupacional que esdevindria una oportunitat terapèutica per als residents, però a la vegada, seria un espai social i comunitari on poder relacionar-se amb els veïns de tota la vida.
 
El concurs és una iniciativa participativa de l'Ajuntament de Roda i l'objectiu és presentar una proposta d'interès municipal, que pot consistir en un arranjament o en una actuació nova. La regidoria de Participació Ciutadana de consistori destinarà 6.500 euros per finançar el projecte guanyador.
 
Enguany tothom qui ho ha desitjat ha pogut participar en la votació del concurs, i no només les entitats i associacions del poble, com s'havia fet en les edicions anteriors.
Arxivat a