Vic construirà un nou «skatepark»

S'enderrocarà l'existent i s'edificarà al mateix espai del parc Xavier Roca i Viñas seguint els criteris de l'ACA

L'«skatepark» actual s'enderrocarà i se'n construirà un de nou
L'«skatepark» actual s'enderrocarà i se'n construirà un de nou | Josep M. Montaner
31 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:07h
El ple de Vic d'aquest dilluns va aprovar per unanimitat el projecte definitiu per construir un nou skatepark al parc de Xavier Roca i Viñas. Estarà situat al mateix lloc que l'actual i, per tant, s'haurà de demolir l'existent. Els treballs han de complir les prescripcions de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), ja que està situat en una zona inundable.

L'ACA és favorable a la demolició de l'existent i construcció d'un nou parc si hi ha unes mesures de protecció civil aplicables, que no hi hagi mesures estructurals de protecció enfront del risc d'inundació i que les obres acompleixin les prescripcions del seu informe. El cost del projecte s'enfila a 102.247,84 euros.

El regidor d'Esports Titi Roca celebrava l'aprovació, ja que es tractava d'una iniciativa que feia temps que estava "a la taula d'esports" i es va aturar pel risc d'inundabilitat i estava pendent de l'informe positiu de l'ACA. "Aquest projecte ens lliga amb el POUM per tenir una vila saludable", afegia el regidor, remarcant que és una aposta perquè la ciutat segueixi incrementat els espais destinats a la pràctica esportiva.
 

Titi Roca, al ple de Vic. Foto: Josep M Montaner

Arxivat a