En sostenidors al ple de Vic

Un grup de joves es manifesta contra la regidora Núria Homs que suposadament hauria increpat dues noies per la seva vestimenta

Un grup de joves manifestant-se en sostenidors al ple de Vic.
Un grup de joves manifestant-se en sostenidors al ple de Vic. | Josep M. Montaner
30 de juliol del 2019
Un grup de joves es va manifestar al plenari de l'Ajuntament de Vic d'aquest dilluns amb sostenidors. El passat ple del 15 de juliol, Capgirem Vic denunciava que la regidora Núria Homs havia increpat dues noies per la seva forma de vestir -amb top i pantalons curts- l'1 de juliol. Segons la versió de les noies, que relatava Capgirem, Homs els havia dit que si no es canviaven de roba, avisaria la Guàrdia Urbana perquè les multés.

Fa unes setmanes els anticapitalistes denunciaven l'actitud d'Homs per incomplir "el codi de conducta d'alts càrrecs" i van exigir disculpes per l'actitud i les paraules que suposadament els havia dit la regidora: "Després passa el que passa".

L'alcaldessa de Vic Anna Erra va sortir en defensa de la regidora criticant les dures acusacions de Capgirem, perquè només estaven explicant una versió i estaven criminalitzant una persona i tota una voluntat política. "És un atac directe a un govern que acaba de començar", etzibava, mentre lamentava "l'estil" amb el qual volien començar la legislatura.

Tot i l'escena de protesta, el ple es va desenvolupar amb tota normalitat.
Arxivat a