Equip Open domina unes 6 Hores de Kàrting marcades per la pluja

La prova compta amb la participació de 12 equips i una cinquantena de pilots

6 Hores de Kàrting amateur a Circuit d'Osona
6 Hores de Kàrting amateur a Circuit d'Osona | Escuderia Osona
Osona.com
29 de juliol del 2019
Actualitzat el 30 de juliol a les 9:37h
No hi ha hagut sorpreses. Equip Open s’ha imposat amb autoritat a les 6 Hores de Kàrting amateur, la cinquena prova de l’Open Kàrting Osona de Resistència, que s’ha disputat aquest dissabte, 27 de juliol, al Circuit d’Osona. La prova ha comptat amb la participació de 12 equips i un total de 53 pilots.

La cursa ha estat marcada per la pluja: la sortida s’ha hagut de retardar mitja hora a causa d’una forta tempesta, que s’ha repetit dues hores després i que ha deixat l’asfalt moll en alguns trams fins al final de la prova, ja passades les 12 de la nit. Els pilots s’han vist obligats a reduir la velocitat i hi ha hagut moltes sortides de pista, sense incidents importants.
 
Equip Open, format per Ivan Noguera, Josep Bigas, Eduard Bertrana i Xavier Puigdelliura, ja ha demostrat el seu potencial en els entrenaments qualificatius, que han dominat amb solvència. Pel que fa a la cursa, s’han situat al capdavant des del principi, un lloc que ja no han deixat fins al final. 

Els guanyadors han creuat la meta amb 298 voltes, cinc més que el segon classificat. Amb aquest resultat, Equip Open s’assegura gairebé el campionat, ja que fins ara han guanyat les cinc curses disputades. La segona posició ha estat per a Craks-Ataks (Carl Branch, Savier Gayan, José González i Àlex Verdaguer), un altre dels equips habituals de la competició, amb un total de 293 voltes. Craks-Ataks també ha signat una gran cursa i ha mantingut el segon lloc durant les sis hores de cursa. 

Més disputada ha estat la tercera posició, que finalment s’ha endut Afvionats i que li ha arravatat a The Cool and the Gass en l’última hora de cursa, amb 288 voltes. Afvionats ha anat de menys a més i ha protagonitzat una gran remuntada (a la primera hora ha finalitzat en desena posició). L’equip està format per dos pilots de ral·li de l’Escuderia Osona, Miquel Riera i Èric Raurell, a més d’Alexandre Conill i Àlex Bonjoch.
 
Els llocs d’honor els han completat, com ja hem apuntat, The Cool and the Gass (Pol Robert, Ferriol Llibre, Oscar Garcés i Cristian Castillo), en quarta posició i amb 286 voltes; i Scuderia Panoli (Ferran Casas, Arnau Casas, Èric Caldas i Ivan Caldas), en cinquena i amb 284 voltes.
 

Galeria de fotos

El podi. Foto: Escuderia Osona