Les obres del carrer Verdaguer de Vic acabaran a l'octubre

Els treballs del segon tram ja estan en marxa

Les obres de remodelació del carrer Verdaguer, aquest divendres, en el segon tram.
Les obres de remodelació del carrer Verdaguer, aquest divendres, en el segon tram. | Adrià Costa
Carles Fiter
26 de juliol del 2019
Les obres del carrer Verdaguer de Vic no acabaran fins a finals d'octubre. Així ho explicava la regidora d'Urbanisme Fabiana Palmero en una trobada amb els veïns i comerciants aquest dimarts passat. Els treballs del segon tram ja estan en marxa. Aquestes obres són la tercera i quarta fase del projecte que van del carrer Bisbe Morgades i fins a la plaça de l'Estació.

Les obres van iniciar-se le novembre de l'any passat i estava previst que acabessin en un termini de nou mesos. La regidora d'Urbanisme ja avançava al febrer que els treballs estaven encallats, però l'empresa es va comprometre a acabar-los aquest mes d'agost. Una promesa que no es complirà.

D'aquesta manera, la reurbanització del carrer hauran durat més d'un any, el doble dels terminis inicials. Otxandiano Empresarial és l'encarregat d'executar les obres, que tenen un cost total d'1.119.250 euros.

Mentre el segon tram del carrer Verdaguer estigui tallat per les obres els busos urbans giraran pel carrer Arquebisbe Alemany. També s'hi ha instal·lats uns semàfors provisionals perquè els conductors dels busos puguin activar-lo i així s'intentaran minimitzar les demores horàries d'aquest servei de bus.

D'altra banda, es mantindrà el sentit de circulació de baixada des de la rambla de Davallades com ja es feia durant l'execució de les obres en el primer tram.

Durant les obres també hi haurà afectacions als aparcaments del carrer. Els veïns podran utilitzar l'aparcament del Mil·lenari gratuïtament mentre estiguin afectats per les obres.
Arxivat a