Tavèrnoles enceta la Festa Major

El concert de Pelat i Pelut, el plat fort del programa

Pelat i Pelut faran un concert el proper 2 d'agost
Pelat i Pelut faran un concert el proper 2 d'agost | Imatge promocional
Osona.com
25 de juliol del 2019
Tavèrnoles està de Festa Major. Tot i que el cap de setmana passat ja es va celebrar alguna activitat, aquest cap de setmana, el municipi enceta el gruix d'activitats que s'allarguen fins al diumenge 4 d'agost.

Aquest divendres,  Elisenda Collelldemont, Doctora en Història Moderna, serà l'encarregada de fer el pregó. L’acte començarà a les 9 del vespre al Centre Cívic. Tot seguit, es realitzarà la Caminada Nocturna, que acabarà amb coca, fuet i cava per a tots els participants.

L'endemà dissabte, hi haurà un torneig d'escacs, el popular sopar de Festa Major a l’Envelat, ball amb el Duet Ostres Ostres i per acabar la nit, fi de festa amb la DjAllu. El diumenge al matí, serà el torn de la xocolatada popular, Festa de l’Escuma i Jocs Gegants amb Quiràlia. A la tarda, al Centre Cívic els nens del Casal d’Estiu de Tavèrnoles presentaran un espectacle infantil, i pels grans, hi haurà un tast de vins a càrrec de la sommelier Natàlia París.

Pelat i Pelut, la setmana vinent

La setmana següent, el divendres 2 d'agost, arribarà el plat fort de la Festa Major: el concert de Pelat i Pelut a l’Envelat. L'endemà dissabte hi haurà la Missa Solemne en honor a Sant Esteve i el clàssic aperitiu popular, i l'arrossada popular al Centre Cívic. Al vespre se celebrarà la botifarrada popular i actuació d’havaneres amb el grup Ultramar. Finalment, diumenge 4 d’agost, el dinar de Tornaboda a Fussimanya clourà els actes de la Festa Major 2019.
 

Consulta tota la programació