L'Ajuntament de Torelló arriba a un acord laboral amb la Policia Local

Després d'anys de conflicte, el consistori i els agents acorden unes que permet normalitzar la situació laboral i econòmica dels agents

Imatge d'arxiu d'una de les reivindicacions de la Policia Local de Torelló.
Imatge d'arxiu d'una de les reivindicacions de la Policia Local de Torelló. | Adrià Costa
Osona.com
26 de juliol del 2019
L'Ajuntament de Torelló i la Policia Local han arribat a un acord per normalitzar la situació laboral i econòmica dels agents. Després d'anys de conflicte i un dèficit de servei per a la ciutadania, el nou govern va reprendre el diàleg que ha acabat amb aquest pacte entre les dues parts.

Després de diverses reunions, aquesta setmana s'ha arribat a un acord definitiu que permet normalitzar la situació. De fet, el pacte es va iniciar aquest dijous amb la Porronada, un dels actes més multitudinaris de la Festa Major.

L'acord, que haurà de ser ratificat en el ple del pròxim dilluns, té una vigència d'un any i es basa en l'aplicació d'un complement en la nòmina dels policies, ja que la llei no permetia una regularització directe a través del sou base dels agents. Aquesta mateixa solució ja s'havia aplicat amb èxit en altres ajuntaments que tenien problemes similars als de Torelló.
Arxivat a