Creen el primer torneig de l'Eix Transversal

Serà de caràcter anual, amb seu rotativa, i dividit per categories d'edat de tennis i pàddel

Els presidents dels quatre clubs de tennis de l'eix
Els presidents dels quatre clubs de tennis de l'eix | CTM
Osona.com
28 de juliol del 2019

El tennis i pàdel català comptarà ben aviat amb un esdeveniment innovador, el primer Torneig de l'Eix Transversal, gràcies a la iniciativa del CT Girona, CT Lleida, CT Vic i CT Manresa.

Els presidents d'aquestes quatre entitats es van reunir a la seu del CT Vic en una trobada que tenia com a objectiu intercanviar opinions sobre la possibilitat de crear un torneig que fos tant de tennis com de pàdel i que impliqués les quatre capitals de l'Eix Transversal.

Fruit d'aquestes converses, es va acordar un document de treball per tal de crear el Torneig de l'Eix, en què hi prendran part els quatre clubs i que tindrà com a objectiu ser una trobada esportiva i social dels clubs i establir llaços d'unió entre les quatre entitats.

El torneig, que comptarà amb el suport de les federacions catalanes de tennis i de pàdel, tindrà caràcter anual i la seu organitzadora serà rotativa. L'objectiu és fer participar als equips de tennis i pàdel de diferents edats, masculins i femenins, i nivells diferents.

A més, en un futur, es podrà considerar la inclusió d'altres clubs a l'entorn de l'eix viari que estiguin interessats en participar-hi. En aquest escenari, la participació seria d'equips representants del territori en qüestió, en format selecció, enlloc de representants de clubs.

De cara a la tardor, es farà una nova trobada, un altre cop al CT Vic, entre els gerents i directors esportius dels quatre clubs per tal de concretar els detalls del torneig en base al primer document pactat entre els seus presidents, que en la seva primera edició també tindria com a escenari el CT Vic en una data encara per determinar.

Segons Anjo Valentí, president del CT Manresa, "aquest és un nou projecte esportiu per anar vertebrant unes relacions que han d'anar més enllà de la que ens facilita una connexió viària. L'apropament entre territoris i entre la seva gent, afavoreix un ventall d'iniciatives, i la nostra esperem sigui una suma més en aquesta direcció".