La gestió del Teatre Centre de Manlleu serà externalitzada

L'Ajuntament vol crear un Consell de les Arts Escèniques que vetlli per les activitats de la ciutat

La façana del Teatre Centre de Manlleu.
La façana del Teatre Centre de Manlleu. | Adrià Costa
07 d'agost del 2019
Després de la inauguració del Teatre Centre de Manlleu, el proper pas és licitar la gestió de l'equipament. Serà externalitzada i l'Ajuntament té previst que estigui en mans d'una empresa o una entitat. "Pensem que una gestió professionalitzada i externalitzada és una de les opcions més positives", diu l'alcalde de Manlleu Àlex Garrido, mentre remarca que se seguiran els criteris públics que marqui l'Ajuntament.

La voluntat de l'Ajuntament és que el setembre el plec de condicions per al futur gestor estigui a punt i que es pugui licitar al més aviat possible. Garrido no descarta que l'escollit també gestioni altres espais culturals de la ciutat com podria ser l'Espai Rusiñol.

El Teatre Centre ja està en funcionament, però encara s'ha d'iniciar la tercera fase del projecte, que compren les sales superiors. A més de licitar la gestió, també s'han de comprar altres elements escenotècnics.

Un consell de les arts escèniques

D'altra banda, Garrido anuncia que es vol crear un Consell de les Arts Escèniques de Manlleu per tal que vetlli fiscalitzi la gestió del teatre i també la resta d'activitats escèniques de la ciutat en els diferents equipaments.
Arxivat a