Torelló lliura els premis de la campanya «Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir»

Una setantena de comerços han participat en la campanya organitzada pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç

Durant el lliurament de premis amb la regidora de comerç Mercè Faja i els guanyadors de la campanya.
Durant el lliurament de premis amb la regidora de comerç Mercè Faja i els guanyadors de la campanya. | Aj. de Torelló
Redacció
27 de juliol del 2019
La sala d'actes de La Cooperativa de Torelló ha acollit aquesta setmana l'acte de lliurament dels premis de la campanya de dinamització del comerç "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir". La campanya, organitzada conjuntament pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç, ha comptat amb la participació de 69 comerços.

En total, els premis de Torelló estaven valorats en 4.846,08 euros: 5 premis amb un total de 30 regals, aportats per diferents municipis de Catalunya, amb un valor de 2.770 euros; i 5 premis amb un total de 78 regals aportats pels comerços de Torelló amb un valor de 2.076,08 euros.

La Xarxa de Barris amb Projectes es va crear l'any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d'idees entre els ajuntaments que tenien en marxa un Pla de barris. Dos anys després, es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics, que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d'una prioritat compartida per tots els municipis. L'objectiu és recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència.
Arxivat a