Sant Tomàs

Gairebé 600 persones participen en La Somnàmbula

Els guanyadors de la cursa noctura solidària de Sant Tomàs van ser Núria Peix i Jordi Gallifa

per Osona.com, 23 de juliol de 2019 a les 12:37 |
La cursa del divendres passat, 19 de juliol. | Sant Tomàs
Roda de Ter va acollir divendres passat la sisena edició de la cursa nocturna solidària de Sant Tomàs La Somnàmbula, que va comptar amb una gran participació, amb un total de 565 participants, entre corredors (177) i caminadors (388). Una de les novetats d'enguany era que l'organització havia ampliat les places de participants fins a 700, que no s'han acabat omplint. Com cada any, els beneficis de les inscripcions de la cursa es destinen a Sant Tomàs.
 

Pel que fa al podi, en categoria femenina, Núria Peix va quedar en primera posició, amb un temps de 38’40”, Carla Solà va arribar segona i Isabel Castany va aconseguir la tercera posició. En categoria masculina, el guanyador va ser Jordi Gallifa, amb un temps de 31’55”, el segon lloc el va aconseguir Josep Maria Novellas, i en tercera posició va quedar Joan Riba.

Els encarregats de lliurar els premis van ser el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i l'alcalde de les Masies de Roda, Jordi Vistós. Els premis van ser un trofeu, un val regal per una cistella de fruita i verdura ecològica de La Tavella, material esportiu de la marca Buff i un lot de cremes Kyrocream. 

La sisena edició va comptar amb la col·laboració de més de 80 persones voluntàries. Les novetats d'aquesta edició van ser les polseres lluminoses que es van repartir als participants, que eren del color del circuit que feien: blau per als Troneres (corredors), verd per als Tocatardans (caminadors), i fúcsia per als Noctàmbuls (circuit adaptat per a persones amb mobilitat reduïda), l'animació musical a càrrec del grup de batucada de Torelló Valltucada, i el pas del recorregut de la cursa pel mig del laberint de la zona enjardinada del polígon del Puig Vell, que va agradar molt als corredors.
 
 

 

Participació