​FOTOS Tres encaputxats omplen Roda de Ter de pintades

Els Mossos investiguen el cas

Algunes de les pintades a Roda de Ter.
Algunes de les pintades a Roda de Ter. | Josep M. Montaner
18 de juliol del 2019
Roda de Ter es va llevar el dimarts passat amb ple de pintades. En diversos murs, façanes i mobiliari del municipi s'hi podia llegir missatges com "Les agressions no es tapen", "Fora de Roda els agressors" o "Cap agressió sense resposta".

En declaracions a Osona.com, l'alcalde Albert Serra explica que tres encaputxats van fer les pintades i els Mossos estan investigant el cas. La brigada de l'Ajuntament ja ha començat a netejar les façanes i murs, i Serra assegura que n'hi ha moltes, almenys més d'una desena.

Algunes de les pintades carreguen directament contra els tres partit representats a l'Ajuntament (ERC, JxCat i Independents per Roda) amb missatges com "Callar us fa còmplices". Tot i això, l'alcalde remarca que desconeixen el motiu. "Encara no tenim prou informació", afegeix.

Les pintades podrien guardar relació amb l'agressió de Manresa, ja que es van produir la mateixa nit que hi va haver la concentració a la capital del Bages. La investigació encara segueix oberta.

Des de l'Ajuntament es reitera el seu rebuig a les agressions sexuals però també remarca que les pintades "són un acte incívic" i que hi ha altres vies de denúncia i revindicació.

Per la seva banda, ERC, en un comunicat, remarca que el seu partit "mai ha silenciat cap denúncia per agressió ni per agressió". "Sempre estarem al costat de la víctima", afegeix el partit, mentre destaca que no permetran que "persones anònimes tapades amb caputxes escriguin a les parets insinuacions maldestres i mentides sobre el grup municipal d’Esquerra".
 

Algunes de les pintades a Roda de Ter. Foto: Josep M. Montaner

 

Algunes de les pintades a Roda de Ter. Foto: Josep M. Montaner

 

Algunes de les pintades a Roda de Ter. Foto: Josep M. Montaner
 

Algunes de les pintades a Roda de Ter. Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a