Més places per participar en la cursa solidària nocturna La Somnàmbula

L'activitat de Sant Tomàs és aquest divendres, 19 de juliol, a Roda de Ter

La passada edició de La Somnàmbula
La passada edició de La Somnàmbula | Sant Tomàs
Osona.com
16 de juliol del 2019
Sant Tomàs organitza aquest divendres una nova edició de la Somnàmbula, la seva cursa nocturna i solidària. L'objectiu és recaptar fons per a l'entitat i alhora visibilitzar les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca d'Osona i les moltes capacitats que tenen.

L'inici i arribada és a Roda de Ter, i hi ha tres recorreguts, en funció de si es vol córrer o bé fer caminant: Troneres, amb un recorregut de 7,3 km d'asfalt i terra, pels corredors; Tocatardans amb 4,5 km d'asfalt i terra, per a les persones que caminin; i Noctàmbuls amb 4,4 km d'asfalt, accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Les inscripcions es poden fer a través del seu web o in situ. Després de l'èxit de participació de l'any passat, l'organització ha ampliat a 700 les places per als participants. El mateix dia de la cursa, a partir de les vuit del vespre, es podran passar a recollir els dorsals i també es podran fer inscripcions si no s'ha arribat a les 700 persones inscrites. Tot i això, des de l'organització, es recomana fer-ho anticipadament per tenir assegurada la samarreta de la cursa.

La cursa és possible gràcies a les facilitats dels dos municipis per on passa, Roda de Ter i les Masies de Roda, així com a la col·laboració de diverses empreses i entitats de la comarca, entre les quals aquest any destaca Casa Tarradellas.
 
Arxivat a