David Drake, Irene Moray i David Conill, guanyadors del Manlleu Film Festival

El premi del públic l'ha rebut Nara Normande amb el curtmetratge "Guaxuma"

Els guardonats de la 17a edició del Manlleu Film Festival
Els guardonats de la 17a edició del Manlleu Film Festival | Manlleu Film Festival
Osona.com
16 de juliol del 2019
El Manlleu Film Festival, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la capital del Ter, ja té els guanyadors de la 17a edició. Manlleu va acollir la projecció de 40 curtmetratges al Museu del Ter i, com a novetat, al Teatre Centre.

En la categoria Internacional, David Drake ha estat el guanyador amb el curt A foot of Turf. El jurat en destaca "la seva mirada cap a la tradició de retrats de comunitats que han enriquit la cultura irlandesa".

A la categoria Nacional, Irene Moray s'ha emportat el premi amb Suc de Síndria, un curtmetratge que "traspassa la pell d'un personatge sense trair la seva intimitat i amb una complicitat d'una actriu indispensable per entendre el present del cinema català".

I finalment, en la categoria Osona, el premi ha estat per David Conill amb La gàbia de les Orenetes, un curt que el jurat reconeix per "la intuïció cinematogràfica a l'hora de jugar amb l'espai, amb l'atmosfera i de crear imatges impactants".

El jurat del certamen estava format per Carlos Ríos (Director del D'A), Laia Aubia (Directora de l'Acadèmia de Cinema Català) i Gerard Casau (Crític Cinematogràfic). El premi del públic d'aquesta edició ha estat per Guaxuma de Nara Normande.
Arxivat a