Educació

​Les Guilleries entraran a les escoles

Els centres de l'Espai Natural acorden iniciar un programa educatiu que s'aplicarà com a prova pilot el curs 2020-2021

per Osona.com , 23 d'agost de 2019 a les 09:00 |
Les Guilleries entraran a les aules el proper curs. | Espai Natural de les Guilleries Savassona
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona i les escoles de primària de Folgueroles (Escola Mossèn Cinto), Sant Julià de Vilatorta (Escola Bellpuig) i Vilanova de Sau (Escola Les Roques) han acordat començar a treballar en el programa educatiu "Guilleries a l'escola".

A partir del setembre del curs que ve es començarà a treballar per definir els continguts del projecte i no s'aplicarà a les escoles de primària fins al curs 2020-2021 com a prova pilot.


El projecte té per objectiu aconseguir que els estudiants tinguin les eines necessàries per comprendre l'entorn més proper i immediat de l'Espai Natural i siguin capaços d'intervenir-hi activament per conservar-lo i millorar-lo.

El desenvolupament i l'aplicació del programa han de fer possible treballar els objectius curriculars d'educació primària basat en el treball per competències, i apropar l'entorn natural i social de l'Espai Natural a infants i famílies perquè el coneguin i el valorin.

 

Els diversos representants de les escoles durant la reunió del passat juliol. Foto: Espai Natural de les Guilleries Savassona

 

Participació