Sant Julià de Vilatorta dona el tret de sortida a la Festa Major aquest cap de setmana

Gospel, sopar popular, correfoc i fi de festa amb Quim Masferrer, els plats forts de la celebració

La plaça Catalunya, de Sant Julià, a punt d'acollir la gresca
La plaça Catalunya, de Sant Julià, a punt d'acollir la gresca | Osona.com
Osona.com
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:32h
La Festa Major de Sant Julià de Vialtorta comença aquest dissabte, 13 de juliol, amb la Nit d'entitats i el cap de setmana jove. Hi haurà més d'una trentena d'activitats i s'allargarà fins al dilluns 22 que es clourà amb la tornaboda.

Els primers de començar la xerinola són el jovent al dissabte a la tarda amb el Birratorta pels carrers del poble. Paral·lelament, la Nit d'entitats comença a dos de 7 de la tarda amb l'obra Crim Qualificat de Vilatorta Teatre. Després a la plaça de Catalunya hi haurà tallers; a les 8 del vespre l'actuació de Té Delegats; i a les 10 de la nit ballada de sardanes amb la Flama de Farners i el sopar de carmanyola.

El diumenge es donarà el tret de sortida oficialment a la Festa Major amb el pregó. Anirà a càrrec de l'historiador Antoni Pladevall que farà un passeig per moments històrics de Sant Julià i Vilalleons.

D'entre la més de trentena d'activitats, destaca el concurs "Vilatorta Pam a Pam" i el Tastet de Gospel amb Gospelbreathe el dijous. A partir del divendres, 19 de juliol, arribarà el plat fort de la programació amb el sopar popular, correfoc, ball de Festa Major, puntaires, gegants, sardanes, concert i el fi de festa amb Quim Masferrer.
 

Consulta totes les activitats